Hernekeitto kananpojan jauhelihasta

1. Liota herneitä yön yli

2. Keitä herneitä liotusvedessään miedolla lämmöllä n. tunti

3. Paista jauheliha ja lisää keittoon.

Lisää tässä vaiheessa myös lihaliemikuutio.

4. Jatka keittämistä vielä n. tunti

Lisää tarvittaessa vettä.

Mausta valmis keitto suolalla.

Yhdessä annoksessa on n. 253 kcal (366 grammaa)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 366 grammaa

Aansu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 874g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g4.4g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl8.7g22kcal1g0.1g1.9g0g
Herne, kuivattu, Rainbow219g617kcal39.1g138.8g2g21.9g
Kariniemen kananpojan paistijauheliha 400 g/rasia175g245kcal29.7g0g14g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2562g1766kcal139.6g277.8g35.8g43.8g
Valittu annoskoko1281g883kcal69.8g138.9g17.9g21.9g
Annoskoko puolitettuna641g442kcal34.9g69.5g9g11g
Arvot/100g100g69kcal5.4g10.8g1.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=126128