Punajuuri-perunasosekeitto

Kuori punajuuret, pilko kuutioiksi.

Keitä vedessä kunnes hieman pehmenneet.

Lisää kuoritut ja kuutioidut perunat.

Keitä yht. noin puoli tuntia.

Lisää kasvisliemikuutio ja ruokakerma.

Soseuta sauvasekoittimella.

Lisää tarvittaessa suolaa.

Reseptistä tulee n. 11 annosta ja yksi annos painaa n. 366 grammaa

Lauran84

N63 sanoi...

Tähän kannattaa lisätä vielä sipulia, valkosipulia ja porkkanaa makua antamaan. Kerman sijaan voi käyttää Koskenlaskijaa, joka antaa lisämakua.

sunnuntai 06.05.2012 klo 17:27

AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 446g339kcal8.4g69g0.9g4.5g
Punajuuri 286g110kcal2.9g19.8g0.6g7.2g
Vesi414g0kcal0g0g0g0g
Laktoositon ruokakerma 15% (Arla), annos 200g127g204kcal3.4g5.5g19.1g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow8.3g22kcal0.8g0.8g1.7g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2562g1348kcal31g190.2g44.6g23.6g
Valittu annoskoko1281g674kcal15.5g95.1g22.3g11.8g
Annoskoko puolitettuna641g337kcal7.8g47.6g11.2g5.9g
Arvot/100g100g53kcal1.2g7.4g1.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=219013