Omppupiirakka

Sekoita keskenään pehmeä voi, muna, sokeria, hiutaleet, vehnäjauho ja leivinjauhe.

Painele taikina voideltuun pyöreään piirakkavuokaan jauhojen avulla.

Kuori ja viipaloi omenat ja levitä ne tasaisesti taikinan päälle.

Sulata voi ja sekoita joukkoon sokerit ja hiutaleet.

Ripottele seos tasaisesti omenoiden päälle.

Paista piirakkaa 200 asteessa n. 25 min

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 89 grammaa

Anskunen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurahiutale Elovena (Raisio)789g2918kcal110.4g433.8g63.1g86.8g
Vanilliinisokeri, teelusikka11g45kcal0g11.2g0g0g
Sokeri 451g1829kcal0g450.3g0g0g
Voi 563g4087kcal6.7g2.3g458g0g
Omena, ulkomainen, kuorittu 4507g2014kcal8.6g424.6g4.5g81.1g
Vanilliinisokeri, teelusikka11g45kcal0g11.2g0g0g
Leivinjauhe 5.6g10kcal0.3g2.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 845g2900kcal86.1g591.5g10.1g29.6g
Sokeri 282g1143kcal0g281.4g0g0g
Kaurahiutale Elovena (Raisio)789g2918kcal110.4g433.8g63.1g86.8g
Kananmuna kuoreton 620g884kcal77.5g1.9g63.5g0g
Voi 1127g8174kcal13.4g4.5g916.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g53934kcal826.8g5297.2g3156.8g568.6g
Valittu annoskoko10000g26967kcal413.4g2648.6g1578.4g284.3g
Annoskoko puolitettuna5000g13484kcal206.7g1324.3g789.2g142.2g
Arvot/100g100g270kcal4.1g26.5g15.8g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=76918