Työmiehen kaalikeitto

Paista jauheliha ja mausta se mustapippurilla, paprikajauheella ja suolalla.

Pilko kasvikset ja laita kiehumaan veteen liemikuutioiden ja pippurien kanssa.

Lisää jauheliha.

Keitä kypsäksi.

Hautuessaan hiljaa pidemmän aikaa keitosta tulee maukkaampi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 733 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 140g310kcal24.5g0g23.8g0g
Öljyt, oliiviöljy, 13,5 g, 1 rkl5.2g47kcal0g0g5.2g0g
Mustapippuri 0.7g2kcal0.1g0.3g0g0.2g
Paprikajauhe 0.7g2.2kcal0.1g0.1g0.1g0.3g
Suola, annos 3g1.7g0kcal0g0g0g0g
Vesi875g0kcal0g0g0g0g
Kaali, valkokaali140g30kcal1.7g4.8g0.3g2.9g
Paprika keltainen 60g18kcal0.6g3g0.1g1.2g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka32g3.5kcal0.3g0.3g0.1g0.3g
Sipuli (kuorittu)18g4.7kcal0.2g0.8g0g0.3g
Lihaliemikuutio Maggi3.8g11kcal0.3g0.3g0.9g0g
Kasvisliemikuutio 3.8g12kcal0.4g0.5g0.9g0.1g
Maustepippuri, annos 1g3.5g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2565g878kcal56.4g20.2g62.8g10.6g
Valittu annoskoko1283g439kcal28.2g10.1g31.4g5.3g
Annoskoko puolitettuna641g220kcal14.1g5.1g15.7g2.7g
Arvot/100g100g34kcal2.2g0.8g2.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=439532