Kalakeitto

Kuori ja pilko lanttu kuutioiksi.

Laita isohkoon kattilaan kimpale voita ja laita lantut sinne hautumaan.

Pilko sipuli ja laita kattilaan.

Pyörittele voissa niin että kasvikset hiukan kypsyvät ja lisää vesi.

Hauduttele n. 5 min ja lisää kerma ja mausta.

Anna hautua vielä muutama minuutti.

Lisää jäiset vihannekset jaseikuutiot ja ota lämpö pois hellasta.

Hämmentele ja hauduttele kunnes kalat kypsyvät.

Lisää katkaracut viimeisenä, etteivät ne sitkisty.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 428 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g10g73kcal0.1g0.1g8g0g
Lanttu 150g43kcal1.5g6.9g0.4g2.7g
Sipuli (kuorittu)60g16kcal0.8g2.9g0.1g1g
Kuohukerma,valio,2dl100g340kcal2g3g35g0g
Herne-maissi-paprika, Rainbow200g160kcal8.4g26g1.8g6.2g
Kalakuutiot fileestä, Rainbow 300g300g240kcal51g0g2.4g0g
Katkarapu 90g62kcal13g0g1g0g
Vesi, vesijohtovesi 375g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2568g1866kcal153.6g77.8g97.4g19.8g
Valittu annoskoko1284g933kcal76.8g38.9g48.7g9.9g
Annoskoko puolitettuna642g467kcal38.4g19.5g24.4g5g
Arvot/100g100g73kcal6g3g3.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=208670