Punarapu-fetasalaatti

Revi salaatti kulhon pohjalle (rucolakin sopii sekaan), pilko vihannekset ja lisää ne sekä feta ja ravunpyrstöt (Lidl, punaravunpyrstö, 68 kcal/g).

Purista päälle sitruunamehua n 2 tl, rouhi mausteeksi suolaa ja mustapippuria myllystä.

Sekoita kevyesti, tarkista maku.

Koristele tillisilpulla.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 428 grammaa

Nane
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g188g207kcal33.8g3.8g5.6g0g
Katkarapu 225g154kcal32.5g0g2.5g0g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore15g3.8kcal0g1.4g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g225g46kcal1.4g8.6g0.7g3.2g
Kurkku, tuore225g23kcal1.4g3.8g0.2g1.6g
Jäävuorisalaatti, rapea300g30kcal3.3g2.4g0.6g3.6g
Tilli, tuore 15g4.5kcal0.6g0.1g0.1g0.3g
Paprika, punainen90g23kcal0.8g4.1g0.4g1.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2568g981kcal147.6g48.4g20.2g21g
Valittu annoskoko1284g490kcal73.8g24.2g10.1g10.5g
Annoskoko puolitettuna642g245kcal36.9g12.1g5.1g5.3g
Arvot/100g100g38kcal5.7g1.9g0.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=63616