Kermainen uunilohi (karppaus)

Laita vihannekset vuokaan ja mausta, leikkaa koskenlaskija vihannesten päälle.

Aseta lohifilee kasvisten päälle nahkapuoli alaspäin.

Voitele lohifilee creme bonjour cuisinella ja laita päälle ruohosipuli.

Kaada kerma koko komeuden päälle ja laita uuniin 200c n. 20-25min.

Lohi kannattaa suolata pari tuntia ennen valmistusta!

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Mendolf
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 700g1367kcal130.8g0g94.5g0g
Amerikansekoitus, Apetit210g59kcal3.8g9.4g0.4g5g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g42g118kcal8g0g9.2g0g
Ruohosipuli 18g4kcal0.2g0.3g0.1g0.4g
Kuohukerma,valio,2dl140g476kcal2.8g4.2g49g0g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit175g228kcal5.3g3.5g22.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2569g4502kcal301.8g34.8g352g10.8g
Valittu annoskoko1285g2251kcal150.9g17.4g176g5.4g
Annoskoko puolitettuna642g1126kcal75.5g8.7g88g2.7g
Arvot/100g100g175kcal11.7g1.4g13.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=235531