Makaroonilaatikko, koskenlaskija

Ruskista sipuli ja jauheliha, mausta jauhelihamausteella.

Keitä makarooni kypsäksi.

Sekoita vuokaan.

Lisää joukkoon koskenlaskija juusto paloja.

Kaada päälle munamaito.

Lisää tarvittaessa suolaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Minihiiri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)44g12kcal0.6g2.1g0.1g0.7g
Jauheliha, sika-nauta 175g388kcal30.7g0g29.8g0g
Makarooni kypsä (Myllyn paras), annos 150g396g574kcal21g114.9g2.8g5.1g
Maito, Kevyt543g250kcal17.4g26.1g8.1g0g
Kananmuna kuoreton 39g55kcal4.8g0.1g4g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g88g245kcal16.6g0g19.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2569g3049kcal182.2g286.4g128.2g11.6g
Valittu annoskoko1284g1524kcal91.1g143.2g64.1g5.8g
Annoskoko puolitettuna642g762kcal45.6g71.6g32.1g2.9g
Arvot/100g100g119kcal7.1g11.1g5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=251040