Kesäkurpitsavuoka

2 kesäkurpitsaa
1 sipuli
1 tlk hyvää tomaattimurskaa
1 tlk valkoisia papuja tomaattikastikkeessa
1,5 dl juustoraastetta
1 ruukku basilikaa
2 valkosipulinkynttä
1 tl suolaa
mustapippuria

Leikkaa kesäkurpitsati, sipuli, valkosipuli ja basilika.

Sekoita ainekset yhteen, lisää mukaan tomaattimurska sekä pavut tomaattikastikkeessa ja mausta.

Levitä seos uunivuokaan ja päälle juustoraaste.

Kypsennä 200-asteisessa uunissa 30-40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Rannekoru
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 438g79kcal2.5g10.9g1.8g3.1g
Sipulikuutiot rainbow8.8g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g438g153kcal4.4g28.4g2.2g0g
X-Tra, valkoinen papu tomaattikastikkeessa219g175kcal9.8g28.4g2.2g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa131g394kcal30.2g0g30.2g0g
Basilika, tuore44g18kcal1.4g2.2g0.3g1.7g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g7g7.3kcal0.6g1.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2569g1653kcal98g142.2g73.4g9.8g
Valittu annoskoko1284g827kcal49g71.1g36.7g4.9g
Annoskoko puolitettuna642g413kcal24.5g35.6g18.4g2.5g
Arvot/100g100g64kcal3.8g5.5g2.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=284511