Karjalanpaisti

Kuutio lihat.

Kuori ja paloittele sipulit ja porkkanat.

Kiehauta vesi.

Laita ainekset pataan.

Mausta suolalla (2 tl) ja maustepippurilla (10 kpl).

Hauduta uunissa 175 asteessa noin 2 h.

Nauti keitettyjen perunoiden ja puolukkasurvoksen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi350g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 175g57kcal1.1g9.7g0.4g4.5g
Sipuli (kuorittu)175g47kcal2.3g8.4g0.4g3g
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 292g365kcal61.3g0g13.1g0g
Naudan paahtopaisti292g324kcal63.1g0g7.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2569g1588kcal255.6g36.2g43g15g
Valittu annoskoko1285g794kcal127.8g18.1g21.5g7.5g
Annoskoko puolitettuna642g397kcal63.9g9.1g10.8g3.8g
Arvot/100g100g62kcal9.9g1.4g1.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=77355