Mandariinijuustokakku114kcal

1. sokerikakkupohja irtopohjavuoassa (isossa)

2. Täyte:
Sekoita rahkat, vaniljakastike ja valutetut mandariinilohkot (1 tölkki) kierrevatkaimella, että mandariinit hajoaa rahkaan.

Kuumenna täysmehu kiehuvaksi ja lisää siihen kylmässä vedessä pehmenneet, vedestä puristut liivatteet (7kpl) ja sekoita.

Lisää rahkan joukkoon voimakkaasti sekoittaen.

Kaada seos sokerikakkupohjan päälle ja levitä tasaiseksi.

Laita peitettynä jääkaappiin hyytymään muutamaksi tunniksi tai yön yli.

3. Päällinen:
Valuta mandariinilohkot (voit käyttää myös tuoreita mandariineja) ja asettele ne hyytyneen kakun päälle miten tykkäät.

Tee hyytelösokerikuorrute paketin ohjeen mukaan ja NOUDATA kiilteen levitysohjetta.

Voit vähentää kaloreita, jos teet pelkkään veteen, mutta mehusta tulee kauniimpi väri.

Tarjoile, äläkä kaikkea syö itse, koska tää on sairaan hyvää!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1713 grammaa

Rytmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanamuna, kuoreton , annos 55g83g118kcal10.3g0.2g8.5g0g
Sokeri 64g259kcal0g63.7g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 49g167kcal5g34.1g0.6g1.7g
Leivinjauhe 2.2g4kcal0.1g0.9g0g0g
Rahkavalmiste 0,2% (Ehrmann), annos 250g375g210kcal33.8g18.8g0.8g0g
Vaniljakastike (Dr.oetker)173g188kcal5g28.3g6g0g
Mandariinilohkoja sokeriliemessä146g88kcal0.7g21.9g0g1.6g
Mandariini-appelsiinitäysmehu, Marli23g11kcal0g2.5g0g0g
Liivatelehti, gelatiini15g52kcal12.8g0g0g0g
Mandariinilohkoja sokeriliemessä143g86kcal0.7g21.4g0g1.6g
Vesi, vesijohtovesi 75g0kcal0g0g0g0g
Juissi mandariini (Marli), annos 100g75g30kcal0g7.5g0g0g
Hyytelösokeri Dan Sukker64g249kcal0g61.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2569g2923kcal136.8g522.2g31.8g9.8g
Valittu annoskoko1285g1462kcal68.4g261.1g15.9g4.9g
Annoskoko puolitettuna642g731kcal34.2g130.6g8g2.5g
Arvot/100g100g114kcal5.3g20.3g1.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=265813