Kaalisalaatti

Raasta tai pilko pieneksi kaali, sipuli, paprika, (poulikas kurkkua), valkosipuli.

Sekoita.

Keitä liemi: aineet kattilaan n. 2 min.
Kaada kaalin päälle.

Peitä ja laita kevyt paino vuorokaudeksi.

Suositellaan syötäväksi usein.

Säilyy viikon.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1715 grammaa

Slaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g750g180kcal9g25.5g1.5g15.8g
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.1g1.3g
Paprika, punainen113g29kcal1g5.2g0.5g2.3g
Kurkku 150g16kcal0.8g2.1g0.2g1.1g
Valkosipuli 15g16kcal1.2g2.4g0.1g0.3g
Valkoviinietikka (Rajamäen)113g23kcal0g7.3g0g0g
Oliiviöljy 68g597kcal0g0g67.5g0g
Suola, annos 3g3.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2573g1762kcal26g92.2g139.8g41.6g
Valittu annoskoko1286g881kcal13g46.1g69.9g20.8g
Annoskoko puolitettuna643g441kcal6.5g23.1g35g10.4g
Arvot/100g100g69kcal1g3.6g5.4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=260730