Jauhelihacannellonit

1. Hienonna sipuli ja valkosipuli.

Raasta porkkanat.

Kuullota sipulit.

Lisää jauheliha ja ruskista.

Lisää porkkanaraaste, tuorejuusto ja mausteet- sekoita tasaiseksi.

Anna jäähtyä hetki ja lisää puolet juustoraasteesta.

2. Voitele uunivuoka öljyllä.

Täytä cannelloniputket jauhelihatäytteellä ja asettele ne suorakaiteen muotoiseen uunivuokaan.

3. sekoita paseerattu tomaatti ja ruokakerma keskenään ja mausta timjamilla, suolalla ja mustapippurilla.

Kaada kastike cannellonien päälle ja väleihin.

Ripottele pinnalle loput juustoraasteesta.

4. Kypsennä 200 asteessa uunin alaltasolla noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 402 grammaa

Lumia06
AineksetMääräEnergiaPHRK
Cannelloni rulla (Myllyn paras), annos 10g1243g4351kcal161.6g870.2g18.6g37.3g
Sipuli 597g181kcal7.5g28.6g1.2g10.1g
Valkosipuli 25g27kcal2g4.1g0.1g0.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g995g279kcal6g59.2g2g24.9g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen1989g2765kcal377.9g0g139.2g0g
Tuorejuusto kevyt, italian yrtit (Pirkka), annos 20g895g1611kcal47.4g57.3g134.3g29.5g
Timjami 2.5g7kcal0.2g0.7g0.2g0.9g
Suola, annos 3g15g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 5g14kcal0.5g1.9g0.2g1.3g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g746g2685kcal208.9g14.9g201.4g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g2486g622kcal32.3g104.4g5g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)995g1591kcal26.9g26.9g149.2g0g
Suola, annos 3g7.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g28264kcal1742.4g2336.4g1302.8g209g
Valittu annoskoko10000g14132kcal871.2g1168.2g651.4g104.5g
Annoskoko puolitettuna5000g7066kcal435.6g584.1g325.7g52.3g
Arvot/100g100g141kcal8.7g11.7g6.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=348027