Sitruunakana

1. Lämmitä uuni 200 asteeseen.

2. Pyyhi koivet talouspaperilla.

Hiero koipien pinta halkaistulla ja pestyllä sitruunalla.

Mausta suolalla ja pippureilla.

Nosta koivet voideltuun uunivuokaan
3. Kuori ja puolita valkosipulinkynnet.

Leikka loput sitrukset viipaleiksi ja asettele ne valkosipulin ja timjaminoksien kanssa koipien väleihin.

Valuta päälle hunaja ja kasvisliemi.

4. Paista koipia uunin alatasaolla noin 40 minuuttia tai kunnes on kypsää.

Poista broilerista nahka

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 402 grammaa

Aukkis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Koipi (Atria), annos 600g6222g8089kcal1057.8g68.4g398.2g0g
Sitruuna 100g1867g672kcal11.2g112g20.5g0g
Lime, kuorittu, annos 50g311g112kcal1.9g6.8g3.4g8.7g
Suola, annos 3g19g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0.6g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g199g207kcal15.7g32.5g1.2g4g
Timjami 12g35kcal1.1g3.4g0.9g4.6g
Hunaja juokseva (Pirkka), annos 7g93g299kcal0.9g72.8g0g0g
Kasvisliemikuutio 31g95kcal3g4.2g7.3g0.5g
Vesi1245g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g19021kcal2183.4g600.6g863g35.6g
Valittu annoskoko10000g9510kcal1091.7g300.3g431.5g17.8g
Annoskoko puolitettuna5000g4755kcal545.9g150.2g215.8g8.9g
Arvot/100g100g95kcal10.9g3g4.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=95263