Helppo jauhelihakeitto

1. Laita vesi kiehumaan kattilaan.

2. Pilko sipuli.

Lisää sipuli ja keittojuurekset kiehuvaan veteen.

Lisää myös hienonnettu lihaliemikuutio ja pippurit.

Keitä kannen alla n. 10min.

3. Kuori ja pilko perunat ja lisää kattilaan.

Keitä n. 10min.

4. Paista jauheliha, kaada ylimääräinen rasva pois ja lisää jauheliha kattilaan.

Lisää timjami.

Keitä n. 5min.

5. Maista onko perunat ja kasvikset kypsiä ja nauti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 429 grammaa

Antteri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 360g273kcal6.7g55.5g0.7g3.6g
Vesi, vesijohtovesi 500g0kcal0g0g0g0g
Isot keittojuurekset (Rainbow), annos 450g225g45kcal2.2g6.7g0g0g
Sipuli (kuorittu)60g16kcal0.8g2.9g0.1g1g
Jauheliha, sika-nauta, paistettu 135g404kcal30.8g0g31.5g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl5g13kcal0.6g0.1g1.1g0g
Maustepippuri, annos 1g1.5g0kcal0g0g0g0g
Timjami 1.1g3.2kcal0.1g0.3g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2574g1506kcal82.4g131g67g10g
Valittu annoskoko1287g753kcal41.2g65.5g33.5g5g
Annoskoko puolitettuna644g377kcal20.6g32.8g16.8g2.5g
Arvot/100g100g59kcal3.2g5.1g2.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=144302