Rahkatorttu (persikkaa sisällä)

Voitele tasapohjainen irtopohjavuoka, halk.

noin 25cm.

Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi.

Lisää muna vatkaten joukkoon.

lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet.

Laita kylmään huilimaan täytteen teon ajaksi.

Viipaloi valutetut persikat ohuemmiksi siivuiksi.

Sekoita täytteen ainekset kermaa lukuunottamatta keskenään, sitruunasta mukaan myös raastettu kuori.

Levitä pohjan päälle persikkaviipaleet.

Vatkaa kerma vaahdoksi, sekoita se varoen muun täytteen joukkoon.

Kaada täyte persikoiden päälle.

Paista 50-60min. 175 asteessa.

Anna tortun jäähtyä kunnolla ennen vuuan reunojen irroittamista ja lautaselle siirtelyä.

Säilytä jääkaapissa.

Persikat voi jättää pois tai korvata ne muulla mieleisellä.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 143 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g75g549kcal0.8g0.8g60.1g0g
Sokeri 64g259kcal0g63.8g0g0g
Kananmuna kuoreton 41g59kcal5.2g0.1g4.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 122g419kcal12.4g85.5g1.5g4.3g
Leivinjauhe 3.8g6.6kcal0.2g1.4g0g0g
Maitorahka, maustamaton 0.3%376g244kcal41.3g15.8g1.1g0g
Kananmuna kuoreton 124g177kcal15.5g0.4g12.7g0g
Sitruunan mehu, tuore, 50 ml38g7.9kcal3g0g0.1g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 15g50kcal0g12.3g0g0.2g
Vanilliinisokeri, teelusikka7.5g30kcal0g7.4g0g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g150g511kcal3g4.5g52.6g0g
Persikkasäilyke sokeriliemessä 271g185kcal2.2g41.1g0.3g2.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2574g4995kcal167.2g466.2g265.2g13.4g
Valittu annoskoko1287g2498kcal83.6g233.1g132.6g6.7g
Annoskoko puolitettuna644g1249kcal41.8g116.6g66.3g3.4g
Arvot/100g100g194kcal6.5g18.1g10.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=422284