Jauheliha-papu-tomaatti-chilikastike

Ruskista jauheliha.

Mausta se kahdella teelusikallisella jauhelihamaustetta.

Sekoita joukkoon tomaattimurskat.

Anna hautua 10 minuuttia.

Lisää joukkoon valutetut pavut ja anna hautua 5 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 286 grammaa

Wolferin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska,yrtti (Pirkka)351g140kcal6g28.8g0.4g0g
Chili-tomaattimurska, Pirkka (500g)351g123kcal5.6g24.2g0.4g4.9g
Ruskeita papuja suolaliemessä (Pirkka), annos 250g225g194kcal11.3g36g0.7g16.7g
Pirkka naudan jauheliha 400g360g821kcal68.4g0g61.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2574g2555kcal182.6g178g125.4g43.2g
Valittu annoskoko1287g1278kcal91.3g89g62.7g21.6g
Annoskoko puolitettuna644g639kcal45.7g44.5g31.4g10.8g
Arvot/100g100g99kcal7.1g6.9g4.9g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=129791