Kaali-jauhelihakeitto

Kuullota sipulit ja paista jauheliha paistinpannulla.

Mausta jauhelihaa esim.

suolalla ja pippurilla.

Leikkaa porkkana ja kaali pieniksi palasiksi.

Keitä porkkanaa ja kaalia padassa tai kattilassa n.20 min kunnes kasvikset ovat melkein kypsiä.

Lisää pataan jauheliha ja sipulit.

Lisää siirappi ja mausta makusi mukaan esimerkiksi mustapippurilla, suolalla, timjamilla, laakerinlehdillä jne.

Anna hautua hiljalleen kannen alla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 572 grammaa

Kinkkuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali300g63kcal3.6g10.2g0.6g6.3g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha225g374kcal42.8g0g22.5g0g
Sipuli (kuorittu)56g15kcal0.7g2.7g0.1g1g
Valkosipuli 7.5g8.1kcal0.6g1.2g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g94g26kcal0.6g5.6g0.2g2.3g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl3.8g34kcal0g0g3.8g0g
Fond du chef beef (Knorr), annos 500g188g9kcal0.3g0.4g0.8g0.1g
Siirappi, tumma38g120kcal0g27.8g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 375g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2574g1300kcal97.2g95.8g56g19.8g
Valittu annoskoko1287g650kcal48.6g47.9g28g9.9g
Annoskoko puolitettuna644g325kcal24.3g24g14g5g
Arvot/100g100g51kcal3.8g3.7g2.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264067