Tomaatti-mozzarellapiirakka

Painele sulanut piirakka taikina vuokaan ja paista ~200 asteisessa uunissa n. 10 min. Ota vuoka uunista ja laita tomaatti-basilika tuorejuusto nokareita kuuman taikinan pohjalle ja levitä ne. Asettele tomaatti siivut taikinalle, ja aseta siivutettu mozzarella justo tomaattien päälle.

Ripottele puolitetut oliivit (n. 10 kpl) sekaan, sekä vihreää pesto nokareita.

Ripottele juustoraastetta ja asettele puolitetut (n. 6 kpl) luumu/kirsikka tomaatit päälle.

Paista n. 30-40 min. Nosta piirakka uunista ja revi tuoreesta basilikasta lehden palasia piirakan päälle.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 161 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina Sunnuntai535g1980kcal26.7g171.2g133.7g10.7g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g201g41kcal1.2g7.6g0.6g2.8g
Mozzarella light201g321kcal40.1g1g18.1g0g
Oliivi kivetön musta rainbow67g120kcal0.4g3.8g11.4g0g
Luumutomaatti pirkka, 83g111g22kcal0.7g4.2g0.3g6.7g
Pestokastike, Barilla all Genovese, n. 1 tl40g215kcal2g1.2g22.5g1.8g
Emmental juustoraaste 17% laktoositon (Arla), annos 150g67g194kcal22.1g0g11.4g0g
Viola tomaatti-basilika tuorejuusto (Valio), annos 200g67g107kcal5.3g2.7g8.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2576g6000kcal197g383.4g413.4g44g
Valittu annoskoko1288g3000kcal98.5g191.7g206.7g22g
Annoskoko puolitettuna644g1500kcal49.3g95.9g103.4g11g
Arvot/100g100g233kcal7.6g14.9g16g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=175787