Tosi hyvät jauhelihapihvit (karppi)

Sekoita ainekset keskenään ja tee taikinasta n. 8-10 pihviä.

Paista uunissa kypsiksi 200 asteessa 20-30 minuuttia.

Nää pysyy tosi hyvin kasassa ja ovat sitten hyviä, ei-karpitkin ovat vuolaasi kehuneet.

Pellille tulee paljon nestettä, jonka voi käyttää vaikka kastikkeeksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 92 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 231g70kcal2.9g11.1g0.5g3.9g
Valkopippuri 9g26kcal0.9g3.9g0.2g2.4g
Suola, annos 3g14g0kcal0g0g0g0g
Maito, Kevyt280g129kcal8.9g13.4g4.2g0g
Pekoni rasvainen 196g736kcal23.5g0g72.4g0g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 559g772kcal104.8g0g39.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2576g3464kcal282g56.8g232.8g12.6g
Valittu annoskoko1288g1732kcal141g28.4g116.4g6.3g
Annoskoko puolitettuna644g866kcal70.5g14.2g58.2g3.2g
Arvot/100g100g135kcal10.9g2.2g9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=197849