Karpit letut

Vatkaa munat hyvin, lisää sulatettu voi ja mantelijauhe.

Lisää kerma tai vesi joukkoon ja vatkaa suola (+ ripaus vaniljasokeria) lopuksi taikinaan.

Laita pannu kuumenemaan ja paista letut voissa.

Letut paistuvat nopeasti ja tuoksuvatkin aidoilta letuilta.

Letun saa käärittyä kätevästi ja täytteeksi sopii suolainenkin täyte.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Katri1984
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, pirkka omega 1kpl767g1013kcal100.5g2.3g63.7g0g
Voi 70g506kcal0.8g0.3g56.7g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g209g1256kcal50.2g13.8g113g0g
Kerma, Kuohukerma, 0,5 dl233g830kcal4.6g7g88.3g0g
Suola, annos 3g4.6g0kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g4.6g19kcal0g4.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2576g7246kcal312.2g56g643.4g0g
Valittu annoskoko1288g3623kcal156.1g28g321.7g0g
Annoskoko puolitettuna644g1811kcal78.1g14g160.9g0g
Arvot/100g100g281kcal12.1g2.2g25g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=206765