Nakkikeitto

Keitä vesi ja lisää pilkotut ainekset veteen.

Keitä niin kauan, että perunat ja porkkanat ovat pehmeät.

Mausta suolalla.

Huom. nakeissa on suolaa, ota se huomioon.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 322 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, punnittu kuorineen 246g159kcal3.9g32.4g0.4g2.1g
Porkkana 106g35kcal0.7g5.9g0.2g2.7g
Sipuli (kuorittu)23g6.2kcal0.3g1.1g0g0.4g
Valkosipuli 5.7g6.2kcal0.5g0.9g0g0.1g
Nakki, Atria Kevyt Snack 11%160g272kcal15.7g11.8g17.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 743g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g5.7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2576g956kcal42.2g104.2g36.4g10.6g
Valittu annoskoko1288g478kcal21.1g52.1g18.2g5.3g
Annoskoko puolitettuna644g239kcal10.6g26.1g9.1g2.7g
Arvot/100g100g37kcal1.6g4g1.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=391849