Lihakeitto, hirvipaistista

Kymmenelle ruokailijalle
Paista hirvipaisti (n. 700-800 g) uunissa kypsäksi 175 asteessa, paistopussissa, suolaa pinnassa, pippuria ja sipulia samassa pussissa.

Paloittele paisti jäähtyneenä.

Keitä 2 l vettä.

Lisää kasvisliemikuutio, kymmenisen mustapippuria, kaksi pientä sipulia kuorittuna (yht.

n. 70 g), paloiteltu liha (n. 500 g), perunat (n. 900 g) ja porkkanat (n. 200 g) ja 2 laakerinlehteä.

Keitä, kunnes peruna- ja porkkanapalat ovat kypsiä.

Lisää suolaa tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 368 grammaa

Mannas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha, paisti, 100g175g196kcal36.9g0g5.2g0g
Peruna (vanha, kuorittu)315g259kcal5.7g55.4g0.3g3.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g70g20kcal0.4g4.2g0.1g1.7g
Vesi700g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0.3g0.8kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)25g6.6kcal0.3g1.2g0g0.4g
Kasvisliemikuutio (ES) 1 klp=11g3.8g11kcal0.6g0.1g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2576g984kcal87.8g122g13g10.4g
Valittu annoskoko1288g492kcal43.9g61g6.5g5.2g
Annoskoko puolitettuna644g246kcal22g30.5g3.3g2.6g
Arvot/100g100g38kcal3.4g4.7g0.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=40934