Kotipulla (20 kpl taikina, 1 pikkupulla 46g)

Tässä versiossa jauhoina 1,5 dl grahamjauhoja + 6dl vehnäjauhoja.

Sekoita puolikas hiivapaketti kädenlämpöiseen maitoon (2,5 dl). Lisää puolikas teelusikallinen suolaa, 3/4 dl sokeria ja puolet jauhoista.

Sekoita niin että taikina saa ilmaa.

Vaivaa kimmoisaksi, lisää tarvittaessa jauhoja samalla.

Lisää pehmennyt leivontamargariini.

Jätä taikina kohoamaan huoneenlämpöön.

Kun taikina on kohonnut (n.20 min kuluttua) voit alkaa käsitellä taikinaa ja pyöritellä pikkupullia.

Ota mukaan taikinaan loppuosa jauhoista hiljalleen tarpeen mukaan.

Kun pullat ovat kohonneet sopivasti lämpimässä, voitele munalla ja paista 200 asteessa (kevyen vaaleanruskeiksi, noin 10 min)

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Kanerva2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 28g40kcal3.5g0.1g2.9g0g
Vehnäjauho sunnuntai510g1783kcal61.1g361.8g10.7g17.8g
Grahamjauho, 1 dl149g535kcal19.3g102.5g4.5g18.6g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen106g764kcal0g0g84.9g0g
Suola, annos 3g7.1g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 35g26kcal4.6g0.4g0.1g2.4g
Maito, Kevyt354g163kcal11.3g17g5.3g0g
Sokeri 99g402kcal0g99g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2576g7429kcal199.6g1161.6g216.8g77.6g
Valittu annoskoko1288g3715kcal99.8g580.8g108.4g38.8g
Annoskoko puolitettuna644g1857kcal49.9g290.4g54.2g19.4g
Arvot/100g100g288kcal7.7g45.1g8.4g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=74187