Bolognesekastike

Kuullota sipuli oliiviöljyssä, lisää jauheliha ja ruskista.

Mausta tässä vaiheessa jauhelihamausteella.

Lisää tomaattimurska ja haluamasi mausteet (valkosipuli, pippuri, timjami, basilika jne...) ja anna hautua n. 30 min.

Tarjoile pastan ja juustoraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 201 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)621g168kcal8.1g29.8g1.2g10.6g
Oliiviöljy 62g549kcal0g0g62.1g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen3106g4317kcal590.1g0g217.4g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g6211g2174kcal62.1g403.7g31.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g14415kcal1320.6g867g623.6g21.2g
Valittu annoskoko10000g7208kcal660.3g433.5g311.8g10.6g
Annoskoko puolitettuna5000g3604kcal330.2g216.8g155.9g5.3g
Arvot/100g100g72kcal6.6g4.3g3.1g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=115413