Lihamureke (karppi)

Kuulota sipuli reilussa oliiviöljyssä.

Laita jauheliha astiaan ja mausteita oman maun mukaan( esim.

pippuria 2rkl, suolaa 1tl, yleismauste 2rkl).

laita joukonjatkoksi kananmunat, creme bonjour ja lopuksi sipulit(viilentyneinä).

Sekoita hyvin.

Laita taikina leivinpaperille ja levitä tasaiseksi.

Taikinalevyn päälle höylää kermajuustoa tasainen yhden siivun kerros.

Lopuksi kääri taikina rullalle.

Viimeiseksi "kääretorttu" uuniin 225astetta ja 45minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 161 grammaa

Ttomppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha4147g6884kcal788g0g414.7g0g
Kananmuna kuoreton 570g814kcal71.3g1.7g58.5g0g
Creme bonjour levite valkosipuli985g1773kcal82.7g36.4g147.7g1g
Juusto, kermajuusto, rasvaa 30 %, turunmaa/oltermanni/korsholm/masurkka 363g1356kcal81g0g116.1g0g
Sipuli (kuorittu)3629g980kcal47.2g174.2g7.3g61.7g
Valkosipuli 73g79kcal5.7g11.8g0.4g1.5g
Oliiviöljy 233g2063kcal0g0g233.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g27896kcal2151.8g448.2g1956g128.4g
Valittu annoskoko10000g13948kcal1075.9g224.1g978g64.2g
Annoskoko puolitettuna5000g6974kcal538g112.1g489g32.1g
Arvot/100g100g140kcal10.8g2.2g9.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=82811