Marianne-mangokieputuskakku

1. Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.

Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet siivilän läpi varovasti sekoittaen.

Levitä taikiina leivinpaperin päälle uunipellille ja paista 225 asteessa 6-8 minuuttia.

Kumoa pohja sokeroidulle leivinpaperille ja poista paistopaperi.

2. Vatkaa kerma vaahdoksi, sekoita joukkoon rahka, karamellirouhe ja sokerit.

Valuta ja kuutioi mango.

3. Leikkaa pohjelevy neljään osaan (pitkittäin).

Kostuta suikaleet maidolla ja levitä päälle kermatäyte.

Ripottele pinnalle mangokuutiot.

Kääri yksi suikale rullalle ja nosta rulla tarjoiluvadin keskelle.

Kietaise seuraavat suikaleet rullan ympärille, jolloin kakku suurenee.

4. Vatkaa kuorrutuksen kerma (3 dl) vaahdoksi ja mausta se sokerilla.

Levitä kermavaahto kakun päälle ja reunoille.

Anna vetäytyä jääkaapissa vähintään kaksi tuntia ja koristele kakku ennen tarjoilua karamelleillä.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 129 grammaa

Outijohanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 14g20kcal1.7g0g1.4g0g
Sokeri 8g32kcal0g8g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 4.1g14kcal0.4g2.8g0g0.1g
Perunajauho 1dl=70g3.1g11kcal0g2.6g0g0g
Leivinjauhe 0.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 9g3.2kcal0.3g0.5g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl13g43kcal0.3g0.4g4.4g0g
Maitorahka, maustamaton 0,3% (Valio) 250 g16g10kcal1.7g0.7g0g0g
Marianne crush 150g9g40kcal0.1g8.1g0.8g0.2g
Sokeri 0.8g3.1kcal0g0.8g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.3g1.2kcal0g0.3g0g0g
Mango viipaleita sokeriliemessä (eldorado)27g23kcal0.1g5.5g0g0.6g
Kuohukerma,valio,2dl19g64kcal0.4g0.6g6.6g0g
Ranskalaiset pastillit6.3g29kcal0.2g4.4g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana258g586kcal10.4g69.6g28.8g1.8g
Valittu annoskoko129g293kcal5.2g34.8g14.4g0.9g
Annoskoko puolitettuna65g147kcal2.6g17.4g7.2g0.5g
Arvot/100g100g227kcal4g27g11.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=89576