KARPPILEIPÄ

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Liuota hiiva veteen ja sekoita kananmunat ja lisää veteen.

Lisää kuivat aineet ja vaivaa taikinaksi, Paista 200* asteessa n. tunti.

Ohjeessta tulee yksi vuokaleipä.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Kuronen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi40g0kcal0g0g0g0g
Gluteenijauho (seitanjauho) (Vantastic foods), annos 50g30g117kcal24.1g2.1g1.2g0g
Sämpyläjauho, vehnäjauho, ruisjauho, vehnärouhe 11g34kcal1.2g6.5g0.2g0.6g
Auringonkukansiemeniä, kuorittuja (Risetti), annos 500g10g57kcal2.3g1.9g4.9g0.6g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 6.4g21kcal1.9g0.5g1.3g2g
Kananmuna kuoreton 22g31kcal2.7g0.1g2.2g0g
Ruokaöljy keskiarvo 5.4g47kcal0g0g5.3g0g
Hiiva, 50g4g2.4kcal0.5g0g0g0g
Ruokasuola jodioitu 1.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana258g618kcal65.4g22.2g30.2g6.4g
Valittu annoskoko129g309kcal32.7g11.1g15.1g3.2g
Annoskoko puolitettuna65g155kcal16.4g5.6g7.6g1.6g
Arvot/100g100g240kcal25.3g8.6g11.7g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=245533