Rahkapasta

Sekoita muut aineet juustoraaste ja pasta keskenään kulhossa, lisää tuoreita yrttejä 2 rkl, pippuria ja suolaa maun mukaan ja kaada sekaan al-dente keitetty pasta.

Kaada voideltuun tai öljyttyyn uunivuokaan, ripottele juusto pinnalle ja paista n. 180 asteessa 25-30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Ksp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, pasta 37g123kcal3.8g24.8g0.4g1.3g
Maitorahka (Pirkka)37g25kcal4.5g1.5g0.1g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen30g10kcal1g1.5g0g0g
Kananmuna kuoreton 8.2g12kcal1g0g0.8g0g
Basilika, tuore 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.7g6.7kcal0g0g0.7g0g
Mozzarellaraaste (Frischpack), annos 50g15g46kcal3.9g0.3g3.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana258g444kcal28.4g56.2g10.6g2.6g
Valittu annoskoko129g222kcal14.2g28.1g5.3g1.3g
Annoskoko puolitettuna65g111kcal7.1g14.1g2.7g0.7g
Arvot/100g100g172kcal11g21.8g4.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=116206