Burgundinpata

Ruskista liha, lisää vihannekset ja vesi, annakiehahtaa, lisää punaviini ja mausteet sekä liemikuutiot, anna kiehahtaa, lisää loput tarvikkeet ja hauduta kunnes liha on mureaa ja liemi on vetäytynyt kasaan sopivasti.

Lisää mausteita mielesi mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 344 grammaa

Siivet
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanpaisti 47g52kcal10.1g0g1.2g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g9g2.6kcal0.1g0.6g0g0.2g
Sipuli 7g2.1kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipuli 1.2g1.3kcal0.1g0.2g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 9g0kcal0g0g0g0g
Punaviini 16g11kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi1g2.9kcal0.1g0.1g0.2g0g
Kasvisliemikuutio 0.5g1.6kcal0g0.1g0.1g0g
Timjami 0g0.1kcal0g0g0g0g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.2g4kcal0.1g0.8g0g0g
Sieni tatti, hapero 5.6g1.6kcal0.1g0.2g0g0.1g
Palsternakka 4.7g3kcal0g0.6g0g0.2g
Kinkku, vähärasvainen kevyesti savustettu (Linessa), annos 13g8.2g11kcal2.2g0.1g0.2g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)18g6.4kcal0.2g1.3g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana258g201kcal26.2g8.6g3.6g1.8g
Valittu annoskoko129g100kcal13.1g4.3g1.8g0.9g
Annoskoko puolitettuna65g50kcal6.6g2.2g0.9g0.5g
Arvot/100g100g78kcal10.1g3.3g1.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=232263