Silakkalaatikko kolmen juuston kermaan

Laitan silakkafileet nahkapuoli alaspäin, lisää suolaa, pippuria ja tilliä (ja paprikamaustetta).

Taita fileet kahtia kalan muotoon ja lado voideltuun uunivuokaan.

Kaada päälle kerma ja laita uuniin 200 asteeseen n.25 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Desgnr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 75g108kcal12g0g6.7g0g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g38g45kcal1.3g1.4g3.8g0g
Becel kasvisrasvalevite 60 (100g)1.2g6.4kcal0g0g0.7g0g
Tilli, tuore 15g4.5kcal0.6g0.1g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana258g328kcal27.8g3g22.6g0.6g
Valittu annoskoko129g164kcal13.9g1.5g11.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna65g82kcal7g0.8g5.7g0.2g
Arvot/100g100g127kcal10.8g1.2g8.8g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=298203