Tiikerikakku

1. Vaahdota voi.

2. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää maito, leivinjauhe jauhoihin sekoitettuna, jauhot ja voivaahto.

Jaa taikina kahteen osaan ja sekoita kaakaojauhot toiseen osaan.

3. Laita taikinoita vuorotellen voideltuun ja korppujauhotettuun kakkuvuokaan.

4. Paista 175 asteessa 50-60 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 86 grammaa

Sjh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, normaalisuolainen (Valio)25g180kcal0.2g0.2g20g0g
Sokeri 35g142kcal0g35g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 40g138kcal4.1g28.1g0.5g1.4g
Kananmuna kuoreton 22g32kcal2.8g0.1g2.3g0g
Leivinjauhe 0.5g0.9kcal0g0.2g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 5g2.3kcal0.2g0.2g0.1g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 1.2g4.4kcal0.2g0.1g0.3g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana258g999kcal15g127.8g46.4g3.6g
Valittu annoskoko129g500kcal7.5g63.9g23.2g1.8g
Annoskoko puolitettuna65g250kcal3.8g32g11.6g0.9g
Arvot/100g100g387kcal5.8g49.5g18g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=299925