Banaani-suklaapannukakut

Sekoita ensin kuivat aineet hyvin keskenään.

Lisää seokseen maito, sulatettu voi, öljy, kananmunat, suklaa paloja ja vanilja-aromi (tai vaniljasokeri).

Kaada taikinaa paistinpannulle ja lisää taikinan päälle banaanisiivuja, kun taikina on hieman paistunut, käännä ja paista pannukakku toiseltakin puolelta.

Tee muut pannukakut samoin.

Tarjoile valmiit banaanipannukakut, pecanpähkinärouheen, vaahterasiirapin ja tomusokerin kera.

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 86 grammaa

Kisuski
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 30g103kcal3g20.9g0.4g1g
Leivinjauhe 1.7g3kcal0.1g0.7g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 4.8g20kcal0g4.8g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen40g13kcal1.3g2g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 14g17kcal1.5g0g1.2g0g
Voi 1.6g12kcal0g0g1.3g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl3.7g33kcal0g0g3.7g0g
Taloussuklaa suklaalevy (Fazer), annos 6.25g3.4g18kcal0.1g2g1g0.2g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.9g3.7kcal0g0.9g0g0g
Banaani, kuorittu 29g25kcal0.3g5.3g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana258g494kcal12.6g73.2g15.4g3.4g
Valittu annoskoko129g247kcal6.3g36.6g7.7g1.7g
Annoskoko puolitettuna65g124kcal3.2g18.3g3.9g0.9g
Arvot/100g100g192kcal4.9g28.4g6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=394394