Gluteenittomat sarvet (kinkku-paprika-juusto)

Pohjana Marjolan pestosarvien ohje.

Nypi pehmeä voi jauhoihin.

Lisää neste ja muut aineet.

Alusta kunnolla.

Anna taikinan tekeytyä 2h jääkaapissa.

Kauli taikina kahdeksi suht' ohueksi, pyöreäksi levyksi.

Jaa pizzaleikkurilla kuudeksi lohkoksi.

Levitä täytettä (juusto, paprika + kinkku) lohkojen leveään päähän ja kääri rullalle, sarveksi.

Voitele munalla ja ripottele pinnalle seesaminsiemeniä.

Paista 200-225* 15-20min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g25g85kcal0.5g0.7g8.7g0g
Voi, 1 tl, 5 g10g73kcal0.1g0.1g8g0g
Emmentaler-juusto (X-tra), annos 20g15g57kcal4.3g0g4.3g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 25g16kcal0.7g1.2g0.9g0g
Fiber husk (1rkl=10g)2g0.2kcal0g0g0g1.7g
Ksantaanikumi, leivontaan (Meira), annos 1g2g0kcal0g0g0g2g
Riisijauho / -hiutale 14g50kcal1.1g10.9g0.1g0.1g
Pofiber, perunakuitujauhe, Semper, 5g4.2g3.2kcal0.2g0.5g0g3g
Leivinjauhe 5g8.7kcal0.3g1.9g0g0g
Ruokasuola jodioitu 1.2g0kcal0g0g0g0g
Paprika punainen 15g4.4kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Palvikinkku (Rainbow), annos 100g11g13kcal2g0.1g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana258g618kcal18.6g32.2g45.2g14.2g
Valittu annoskoko129g309kcal9.3g16.1g22.6g7.1g
Annoskoko puolitettuna65g154kcal4.7g8.1g11.3g3.6g
Arvot/100g100g240kcal7.2g12.5g17.5g5.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=457656