Raparperipiirakka ala Tuula

Laita uuni lämpiämään 200 asteeseen.

Painele sulanut taikina pyöreään vuokaan.

Kuori raparperit ja pilko ne pieniksi viipaleiksi.

Sekoita muut aineet keskenään.

Levitä raparperit vuokaan ja kaada ranskankerma-muna-sokeri seos raparperien päälle.

Paista uunin keskitasolla 25-30 minuuttia, kunnes pinta on kauniin värinen.

Tarjoile sellaisenaan tai vaniljakastikkeen kera.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 129 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina, pakaste, makea, pyöreä (Myllyn paras), annos 380g48g181kcal3.4g23.9g7.7g0.9g
Raparperi 31g11kcal0.2g1.7g0g0.4g
Eila kevyt creme fraiche (Valio), annos 200g25g48kcal0.6g1.3g4.5g0g
Kananmuna kuoreton 14g20kcal1.7g0g1.4g0g
Sokeri 11g43kcal0g10.6g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.5g2kcal0g0.5g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.4g1.4kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana258g609kcal11.8g76.6g27.2g2.6g
Valittu annoskoko129g305kcal5.9g38.3g13.6g1.3g
Annoskoko puolitettuna65g152kcal3g19.2g6.8g0.7g
Arvot/100g100g236kcal4.6g29.7g10.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=461355