Yrttitarhan silakat

Laita puolet silakoista uunipannulle leivinpaperin päälle nahkapuoli alaspäin.

Ripottele suola ja pippuri fileiden päälle.

Levitä tuorejuusto silakkafileiden päälle ja ripottele tilli pinnalle.

Nosta jokaisen maustetun fileen päälle toinen filee nähkapuoli ylöspäin.

Paista silakoita uunissa 220 °C:n lämpötilassa noin 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Tiitukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 99g142kcal15.8g0g8.8g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Creme Bonjour Yrttitarha19g56kcal0.6g1.1g5.4g0g
Tilli, tuore 11g3.4kcal0.4g0.1g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana258g403kcal33.6g2.4g28.6g0.4g
Valittu annoskoko129g201kcal16.8g1.2g14.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna65g101kcal8.4g0.6g7.2g0.1g
Arvot/100g100g156kcal13g0.9g11.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=63571