Gulassikeitto Wilhelmistä

Kuori ja kuutioi juurekset ja sipuli.

Lisää kiehuvaan nesteeseen lihaliemi ja fondi, mausta paprikalla, chilillä, pippurilla.

Anna hautua 5 min. lisää sipuli ja porkkana, sekä paprika kuutioiituna, hauduta 8min.

Lisöö perunat ja hauduta kypsäksi.

Ruskista makkarat teflon pannula, valuta ylimääräinen rasva pois, lisää keittoon makkarat ja persilja.

Kiehauta ja tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 295 grammaa

Ipatzu59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 66g0kcal0g0g0g0g
Fondikuutio Yrttikimppu (Maggi), annos 15g0.8g3.2kcal0g0.2g0.3g0g
Knorr vähärasv. kasvisliemikuutio, 1kuutio=10g1.1g2.7kcal0.1g0g0.2g0g
Chilikastike original, Felix1.6g1.4kcal0g0.2g0g0g
Sipuli (kuorittu)5.5g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g5.5g1.5kcal0g0.3g0g0.1g
Peruna, vanha, kuorittu 16g13kcal0.3g2.5g0g0.2g
Paprika punainen 7.1g2.1kcal0.1g0.3g0g0.1g
Persilja 1.6g0.4kcal0g0g0g0.1g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0.4g1.4kcal0.1g0.1g0.1g0.2g
Chili mausteseos, Old El Paso0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Wilhelm grillibalkan (Atria), annos 80g18g39kcal2.1g0.5g3.2g0g
Makaroni, keitetty, suolaton 5.5g5.4kcal0.2g1.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana258g143kcal6g11.2g7.6g1.8g
Valittu annoskoko129g71kcal3g5.6g3.8g0.9g
Annoskoko puolitettuna65g36kcal1.5g2.8g1.9g0.5g
Arvot/100g100g55kcal2.3g4.3g2.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=191030