Punajuuri-parsa-riisi-kalkkunajauheliha-laatikko, gluteeniton ja maidoton

Punajuuria keitettyjä suikaleina, parsakaali kilkottuna, pussillinen pakaste maissia sekoitetaan keskenään.

Vuoan pohja öljytään ja ensin laitetaan riisi ja kevyesti kuullotettu sipuli+jauheliha mitkä sekoitetaan sitten kasvissekoitus.

Päälle kaadetaan sekoitettu munamaito ja suola+ pippuri (yrttejä).

Uuniin 220 ast n 50 min. Puolessa välissä kansi päälle.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 459 grammaa

Lyydia54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kalkkunajauheliha, raaka23g31kcal4.9g0.4g1.3g0g
Kananmuna kuorineen punnittu10g12kcal1.1g0g0.9g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.8g7.6kcal0g0g0.8g0g
Rice Dream, riisimaito34g16kcal0g3.2g0.3g0g
Täysjyväriisi. Risella.12g43kcal0.9g8.8g0.4g0.7g
Parsakaali, tuore, 257g14g4.1kcal0.6g0.3g0g0.2g
Punajuuri keitetty, annos 100g14g5.8kcal0g1.3g0g0.3g
Maissi (pakastettu) (Apetit), annos 100g11g14kcal0.3g2.9g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana258g273kcal15.8g34.8g7.6g2.8g
Valittu annoskoko129g137kcal7.9g17.4g3.8g1.4g
Annoskoko puolitettuna65g68kcal4g8.7g1.9g0.7g
Arvot/100g100g106kcal6.1g13.5g2.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=227557