Suppilovahverokeitto

Silputut suppilovahverot ja sipuli kuumennetaan ja annetaan nesteen haihtua.

Lisätään kerma, tonnikala, Koskenlaskija-juusto ja mausteet.

Annetaan juuston sulaa, nautitaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 414 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g78g24kcal0.8g3.1g0.2g0g
Sipuli pakastekuutiot 200g pussi16g1.6kcal0.2g0.2g0g0g
Sulatejuusto koskenlaskija10g30kcal1.1g0g2.7g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)20g17kcal0.2g0.7g1.4g0g
Tonnikala öljyssä 5.9g11kcal1.6g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana259g167kcal7.8g8g9.6g0g
Valittu annoskoko129g83kcal3.9g4g4.8g0g
Annoskoko puolitettuna65g42kcal2g2g2.4g0g
Arvot/100g100g64kcal3g3.1g3.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=143995