Färssi

Laita uuni lämpenemään 200 C.

Sekoita kulhossa sipulikeitto, kermaviili ja kananmuna.

Lisää min. 3 valkosipulin kynttä ja mausteet, ainakin suolaa ja pippuria.

Lisää jauheliha ja vaivaa taikina tasaiseksi.

Anna seistä mielellään puoli tuntia huoneen lämmössä.

Levitä taikina tasaiseksi levyksi leivinpaperille.

Kaada herne-maissi-paprikat taikinalevyn päälle ja rullaa leivinpaperin avulla taikina pötköksi.

Paista uunissa n. puoli tuntia.

Tarkasta kypsyys haarukalla tai hammastikulla.

Tarjoile esim.

mummon muusin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 207 grammaa

Hp76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g63g106kcal11.9g0g6.3g0g
Kevyt kermaviili (Eldorado), annos 200g31g25kcal0.8g1.3g1.9g0g
Ranskalainen sipulikeitto (Gourmet Soups) (Knorr), annos 14g8.8g25kcal0.7g4.1g0.7g1g
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)9g13kcal1g0g1g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.9g2kcal0.1g0.3g0g0g
Herne-maissi-paprika, Rainbow16g13kcal0.7g2g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana259g368kcal30.4g15.4g20g3g
Valittu annoskoko130g184kcal15.2g7.7g10g1.5g
Annoskoko puolitettuna65g92kcal7.6g3.9g5g0.8g
Arvot/100g100g142kcal11.7g5.9g7.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=148557