Puolukkainen juustokakku

Kauli piparitaikina vuoan pohjalle (halk. 24cm).

Vaahdota munat ja sokeri.

Sekoita joukkoon tuorejuusto ja nostele puolukat / karpalot joukkoon.

Kaada seos pohjan päälle.

Paista uunin alatasolla 175 asteessa noin 45min tai kunnes täyte on hyytynyt.

Sammuta uuni ja anna kakun jähmettyä jälkilämmössä noin puoli tuntia.

Mausta ranskankerma tomusokerilla ja kuorruta jäähtynyt kakku, koristele muutamilla marjoilla.

Anna maustua jääkaapissa noin tunnin verran.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Natii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sunnuntai piparitaikina (Raisio), annos 100g23g94kcal1.7g14.5g3.3g0.3g
Kananmuna kuoreton 10g15kcal1.3g0g1.1g0g
Sokeri 20g81kcal0g19.9g0g0g
Philadelphia extra light -tuorejuusto, 5% rasvaa37g37kcal4.1g1.1g1.9g0g
Karpalo 19g6.1kcal0.1g0.6g0.1g0.6g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio19g26kcal0.5g1.2g2.2g0g
Tomusokeri 1dl=60g0.9g3.7kcal0g0.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana259g525kcal15.4g76.4g17.2g1.8g
Valittu annoskoko129g262kcal7.7g38.2g8.6g0.9g
Annoskoko puolitettuna65g131kcal3.9g19.1g4.3g0.5g
Arvot/100g100g203kcal6g29.5g6.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=151239