Tomaatti-sipulisalaatti parmakinkkurouheella

Paista p. kinkku uunissa 10min/180c.

Rouhi rouheeksi.

Tomaatit viipaleiksi ja levitä lautaselle.

Hienonna sipuli ja kuullota oliiviöljyssä.

Lisää loput oliiviöljystä ja lisää balsamico, suolaa, pippuria ja sokeria.

Kuumenna ja lusikoi kastike tomaattien päälle.

Lopuksi rouhe tom. päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Slimmin10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g70g14kcal0.4g2.7g0.2g1g
Salottisipuli pussi (åth produkter), annos 250g28g7.6kcal0.4g1.3g0g0.5g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g2.8g2.7kcal0g0.5g0g0g
Oliiviöljy 14g124kcal0g0g14.1g0g
Parmankinkku lomo ebuchado (Argal), annos 100g7g18kcal2.7g0g0.8g0g
Rucola-ruukkusalaatti (Pirkka), annos 50g7g1.8kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana259g338kcal7g9g30.2g3g
Valittu annoskoko129g169kcal3.5g4.5g15.1g1.5g
Annoskoko puolitettuna65g85kcal1.8g2.3g7.6g0.8g
Arvot/100g100g131kcal2.7g3.5g11.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=172499