Sima

Keitä puolet vedestä.

Lisää sokerit ja sekoita kunnes sokerit ovat sulaneet.

Lisää loput vedestä.

Lisää sitruunoista puristettu mehu.

Lisää hiiva 40asteiseen veteen.

Pullota 1-2 vrk:n kuluessa.

Sima on valmista viikon kuluttua.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi113g0kcal0g0g0g0g
Fariinisokeri7g29kcal0g7g0g0g
Sokeri 7g29kcal0g7g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton2.8g0.6kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana259g115kcal0g28g0g0g
Valittu annoskoko129g58kcal0g14g0g0g
Annoskoko puolitettuna65g29kcal0g7g0g0g
Arvot/100g100g45kcal0g10.8g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=176464