Chili con Carne & Chorizo

Pilko sipuli.

Kulota sipuli pannulla siirrä pataan.

Paista jauheliha pannulla ja siirrä pataan.

Pilko chorizo-makkara ja pannulla ja siirrä pataan.

Pilko paprika ja chili ja lisää pataan.

Hienonna valkosipuli ja lisää muiden aineiden kanssa pataan.

Hauduta matalalla lämmöllä n. 45 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Xl8r
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria kevyt jauheliha25g43kcal4.7g0g2.5g0g
Tomaattimurska 50g15kcal0.3g2.6g0.1g0.9g
Kidneypapu, suolaliemessä18g20kcal1.4g3.3g0.1g1.4g
Chili paprika punainen3.1g1.3kcal0.1g0.3g0g0g
Chorizo-paprika makkara (Dulano)9g42kcal2.1g0.1g3.7g0g
Paprika, punainen10g2.5kcal0.1g0.4g0g0.2g
Salottisipuli (raaka) (-), annos 100g13g9kcal0.3g2.1g0g0g
Valkosipuli 1.6g1.7kcal0.1g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana259g266kcal18.2g18.2g12.8g5g
Valittu annoskoko129g133kcal9.1g9.1g6.4g2.5g
Annoskoko puolitettuna65g67kcal4.6g4.6g3.2g1.3g
Arvot/100g100g103kcal7g7g4.9g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=254057