Eevan kaalipapusoppa

Suikaloi kaali isoon kattilaan, pilko joukkoon porkkanat ja paprika.

Kaada pataan noin 1,3 litraa vettä ja lisää kaksi kasvis- tai lihaliemikuutiota.

Anna kiehua hiljalleen reilu tunti - mitä pitempään, sen pehmeämpää! Lisää pataan pavut ja tomaattimurska, sekoita ja kuumenna uudelleen kiehuvaksi.

Lisää suolaa maun mukaan, esim.

herbamarea ja muita mausteita (esim.

basilika ja provencen yrtit sopivat hyvin) Jos pidät valkosipulista, lisää muutama kynsi!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 70g20kcal0.8g2.9g0.1g1.5g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)1g2.9kcal0.1g0.2g0.2g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g14g3.9kcal0.1g0.8g0g0.4g
Paprika punainen 5.6g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkoisia papuja tom.kast. Rainbow20g17kcal0.9g3g0.1g1g
Tomaattimurska,yrtti (Pirkka)18g7.3kcal0.3g1.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana259g104kcal4.6g17.4g0.8g6g
Valittu annoskoko129g52kcal2.3g8.7g0.4g3g
Annoskoko puolitettuna65g26kcal1.2g4.4g0.2g1.5g
Arvot/100g100g40kcal1.8g6.7g0.3g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=274910