Mehevä rahkatäytteinen uunilohi

1. Pyyhi filee kuivaksi talouspaperilla.

Poista ruodot.

Viillä fileeseen pyrstöstä alkaen parin sentin välein taaksepäin kulkevia vinoja taskuja, jotka ulottuvat nahkaan asti.

Voitele filee ja taskut sitruunanmehulla sekä mausta suolalla.

2. Sulata ja valuta katkaravut.

Kuutioi tomaatti.

Sekoita keskenään katkaravut, tomaatit, rahka, tilli ja pippuri.

3. Nosta filee pellille leivinpaperin päälle.

Jaa täyte tasaisesti taskuihin.

Kypsennä kalaa uunissa 200 asteessa noin 25 minuuttia, kalan paksuudesta riippuen.

Tarjoa perunasoseen, salaatin ja sitruunalohkojen kanssa.

Resepti: Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Elsax
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 80g157kcal15g0g10.8g0g
Sitruunamehu, laimentamaton4g0.8kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Katkarapu pienet (pirkka)14g10kcal2.2g0g0.1g0g
Tomaatti 10g2.3kcal0.1g0.3g0g0.1g
Maustettu rahka yrtit (Valio), annos 200g16g19kcal1.3g0.9g1.1g0g
Tilli, tuore 4g1.2kcal0.1g0g0g0.1g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana259g380kcal37.4g2.6g24g0.4g
Valittu annoskoko129g190kcal18.7g1.3g12g0.2g
Annoskoko puolitettuna65g95kcal9.4g0.7g6g0.1g
Arvot/100g100g147kcal14.5g1g9.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=279641