Kanakaura

Keitä kaura ja kvinoa.

Wokkaa kana.

Kun kana on melkein valmis lisää oliivit ja pavut.

Lisää kaura-kvinoa wokkiin.

Pippuria, suolaa ja yrttejä.

Kauran ja kvinoan paino kypsänä kun tein edellisen päivän tähteistä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Sartza75

Sartza75 sanoi...

Tosi täyttävää.

perjantai 01.03.2013 klo 19:06

AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria broilerin fileesuikale naturell35g39kcal8.1g0g0.7g0g
Kauraryynit (Puuppolan aitokaura), annos 100g28g101kcal4g16.6g2g2.6g
Luomu suuret valkoiset pavut arvot valutetuille pavuille (Gogreen), annos 230g32g56kcal3.8g7.5g0.5g4.3g
Oliivi vihreä paprikapasta täytteellä (Figaro)20g35kcal0.4g0.7g3.3g0.9g
Kvinoa, keitetty (-), annos 100g14g17kcal0.6g3g0.3g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana259g495kcal33.8g55.6g13.6g16.4g
Valittu annoskoko129g247kcal16.9g27.8g6.8g8.2g
Annoskoko puolitettuna65g124kcal8.5g13.9g3.4g4.1g
Arvot/100g100g191kcal13.1g21.5g5.3g6.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=343023