Jauhelihakastike

Ruskista jauheliha ja sipuli oivariinissa pannulla.

Mausta jauhelihamausteella ja viherpippurirouheella (½ tl). Lisää ruskistetun jauhelihan joukkoon vehnäjauhot ja sekoita hyvin.

Kaada seos kattilaan ja lisää kiehuva vesi sekoittaen koko ajan.

Lisää lihaliemikuutio ja soijakastike.

Keitä hiljalleen noin 30 min. Nauti keitettyjen perunoiden, babyporkkanoiden ja kevyen punajuurisalaatin kanssa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini, juokseva, rasvaseos0.9g6.7kcal0g0g0.7g0g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g38g64kcal7.1g0g3.7g0g
Sipuli (kuorittu)19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Jauhelihamauste, annos 15g0.5g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.3g8kcal0.2g1.6g0g0.1g
Vesi66g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi1g2.9kcal0.1g0.1g0.2g0g
Soijakastike 2.8g1.7kcal0.1g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana259g176kcal15.4g5.8g9.2g0.8g
Valittu annoskoko129g88kcal7.7g2.9g4.6g0.4g
Annoskoko puolitettuna65g44kcal3.9g1.5g2.3g0.2g
Arvot/100g100g68kcal6g2.2g3.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=81891