Bratwursti-hapankaaliruukku

Lisäksi 1/2 tl suolaa, 1 tl Pirkka-pizzamaustetta, 1/2 tl rouhittua mustapippuria

1. Paloittele bratwurstit noin 3 cm:n kokoisiksi paloiksi ja hienonna sipuli.

Leikkaa halkaistu paprika ohuiksi viipaleiksi.

2. Ruskista bratwurstit (öljyssä) pannulla.

Lisää sipuli ja ruskista kevyesti.

Sekoita joukkoon paprika- ja kasvissuikaleet sekä mausteet.

Anna hautua tiiviin kannen alla 5-10 minuuttia.

3. Lisää hapankaali ja kuumenna.

Annostele ruoka neljään ruukkuun ja koristele tuoreella persiljalla.

Tarjoa tuoreen leivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)5.6g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Paprika punainen 16g4.7kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Kasvissuikaleet, pakaste, Kesäpöytä23g10kcal0.3g1.9g0.1g0.7g
Hapankaali (Pirkka), annos 100g38g7.5kcal0.4g1.4g0.1g0g
Bratwursti (Pirkka)47g136kcal6.1g0.6g12.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana259g318kcal14g9.8g26g2.2g
Valittu annoskoko129g159kcal7g4.9g13g1.1g
Annoskoko puolitettuna65g80kcal3.5g2.5g6.5g0.6g
Arvot/100g100g123kcal5.4g3.8g10.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=87991