Juustosarvet

Kuivat aineet + juustoraaste (melkein mikä vaan käy) ensin sekaisin, joihin sekoitetaan kermaviili ja öljy.

Kaulitaan pyöreäksi levyksi, ja leikataan siivuiksi (pizzaslice-tyylisesti), sarvet rullataan leveästä päästä alkaen sarviksi.

Päälle voi ripotella juustoraastetta, unikonsimeni tms ja voidella munalla halutessaan.

Uuniin 200 C ja 10 min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 37 grammaa

Pikkurebe
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 56g193kcal5.7g39.4g0.7g2g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 43g28kcal1.4g2.1g1.5g0g
Juustoraaste Arla Magre 17%17g49kcal5g0.4g2.9g0g
Oliiviöljy 10g86kcal0g0g9.7g0g
Leivinjauhe 2.2g3.8kcal0.1g0.8g0g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana259g719kcal24.4g85.4g29.6g4g
Valittu annoskoko129g360kcal12.2g42.7g14.8g2g
Annoskoko puolitettuna65g180kcal6.1g21.4g7.4g1g
Arvot/100g100g278kcal9.4g33g11.4g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=120531